Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Λικέρ Σαμπούκο















250 γ ρ  καρπούς  Σαμπούκο
250 γρ ζάχαρη
250 γ ρ  νερο
250 γ ρ  τσίπουρο

Εκτέλεση
Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη 3 λεπτά από την ώρα που αρχίζει ο βρασμός  .
Ρίχνουμε μέσα το Σαμπούκο  αφήνουμε να 
κρυώσει  και ανακατεύουμε το τσίπουρο χωρίς  γλυκάνισο.
Γεμίζουμε 1  γυάλινη  φιάλη και τη  βάζουμε σε δροσερό και  σκοτεινό μέρος για 1 μήνα να ωριμάσει το λικέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ