Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ψαρονέφρι στη σχάρα με θυμάρι


Για τη μαρινάδα
½ κιλό φιλετάκια χοιρινά
2 κ,σ μπαλσάμικο
2κ,σ ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ,σ θυμάρι φρέσκο, και δεντρολίβανο
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες  και το μαρινάρουμε μερικές ώρες στα παραπάνω υλικά.


Τα περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ  για 3 λεπτά από κάθε πλευρά .


Τα σερβίρουμε με μία ωραία σαλάτα, με μαρούλι, αγγούρι, και λίγο φέτα τριμμένη .


Χωρίς τύψεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ