Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Δαμάσκηνα γλυκό

Δαμάσκηνα  με Αμαρέττο



1 κιλό δαμάσκηνα
500 γρ ζάχαρη
1 φλιτζάνι Αμαρέττο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα δαμάσκηνα αφού τους βγάλουμε τα κουκούτσια με τη ζάχαρη για 15 με 20 λεπτά, ρίχνουμε και το αμαρέττο, τους δίνουμε μια βράσει ακόμη, και γεμίζουμε τα αποστειρωμένα βάζα, τα γυρίζουμε ανάποδα, και τα αφήνουμε να κρυώσουν.






1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ