Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Κοτόπουλο φιλέτο γεμιστό στο φούρνο, φανταστικό!!!


Ένα υπέροχο και εύκολο πιάτο.
Εμείς το κάνουμε πολύ συχνά, είναι πολύ νόστιμο και ευπαρουσίαστο.
Σας το συνιστώ ανεπιφύλαχτα θα το λατρέψετε!!!
Γεια μπουφέ δεν το συζητώ, απλά υπέροχο!




Τρώμε νόστιμα, και μαμαδίστικα στη Σουηδία!
Άρεσε ιδιαίτερα το πιάτο το είδα σε ένα  ξένο μπλόγκ και ήξερα ότι τα παιδιά μου θα το λατρέψουν!!!
Μη σας πω το επαναλάβαμε!!!!!
Σας το συνιστώ, είναι πανεύκολο, μπορεί και να ετοιμαστεί και από το βράδυ να μπει στο ψυγείο.


Υλικά:
Φιλέτα  κοτόπουλου (περίπου 600 γρ.)
1 ξερό κρεμμύδι
1 κουτί μανιτάρια
1 ντομάτα σε ροδέλες
Αλάτι, πιπέρι
2 κουτ.γλ. μουστάρδα
2 κ.σ. σόγια σος (προαιρετικά)
2-3 κ.σ ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 φλιτζάνια τυριά διάφορα κίτρινα, εγώ βάζω και λίγο καπνιστό.


Εκτέλεση:
Λαδώνουμε ένα ταψάκι.
Ανοίγουμε τα φιλέτα στα δύο, τα αλείφουμε με μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι, ή σόγια σος.




Αραδιάζουμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού, τα μανιτάρια, τη μαγιονέζα τη ντομάτα και τα τυριά.






Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 20-25 λεπτά στους 200 βαθμούς ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλα 10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.






Καλή όρεξη!!!  



3 σχόλια:

  1. Βρε βρε ωραία πραγματα μαγειρευουν τελικα εκει στη Σουηδία!!!!!!!!!!!!!
    Καλό ξημέρωμα!
    Σε φιλώ γλυκά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Αντριάνα μου, χαίρομαι να μαγειρεύω για τα παιδιά μου όταν μου δίνετε η ευκαιρία και μιας και είμαι εδώ καταλαβαίνεις τι γίνεται, ούτε να φωτογραφίσω ούτε να γράψω συνταγές προλαβαίνω χαχαχα, θέλω να τους απολαύω..... θα έχω χρόνο όταν γυρίσω με το καλό!!! Πολλά φιλάκια καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή