Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Μπισκότα με κορν φλέικς!










Νόστιμα και εύκολα μπισκότα, τραγανά από έξω και τριφτά μέσα, το δε άρωμα τους υπέροχο!!!
Αξίζει να δοκιμαστούν!!!

Υλικά:
2 αυγά
100 γρ, ζάχαρη
100 γρ, βούτυρο
1 βανίλια
350 γρ, αλεύρι φαρίνα
κορν φλεικς
2 σφηνάκια αμαρεττο ή ρούμι
100 γρ, σταφίδες και χονδροκομμένα φουντούκια μισά- μισά

Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε τις σταφίδες στο ποτό για τουλάχιστον  μία ώρα.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη προσθέτουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, τις σταφίδες το ποτό και το αλεύρι λίγο λίγο.



Η ζύμη δεν είναι πολύ μαλακιά και με ένα κουταλάκι αφήνουμε κουταλιές επάνω στα κορν φλεικς και με τα χέρια μας πατάμε να καλυφτούν τα ζυμαράκια, κάνουμε μπαλάκια.





Τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς 20-25 λεπτά.





Καλή όρεξη!!!



3 σχόλια:

  1. Σας γράφω εδώ όχι μόνο για την λαχταριστή συνταγή σας, αλλά και για τον συγγραφέα γιο σας, επειδή διάβασα πριν από λίγο την ανάρτησή σας για το βιβλίο του, "η σκιά στο σπίτι". Και με συγκίνησε πάρα πολύ! Είναι φυσικό να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε, αφού αξίζει να τον καμαρώνετε, κι ακόμα παραπάνω! Το Σάββατο παρήγγειλα το βιβλίο του -η σκιά στο σπίτι- και ανυπομονώ να το παραλάβω την Δευτέρα! Να είναι πάντα καλά, να σας κάνει εσάς υπερήφανους, κι εμάς τους αναγνώστες να μας χαρίζει όμορφα αναγνώσματα :) Καλό σας καλοκαίρι και κάθε καλό! Πέτρα, από το blog "οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο" http://pistos-petra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ φίλη μου για για τα όμορφα σας λόγια, τα μπισκοτάκια τρώγονται υπέροχα διαβάζοντας βιβλία τρόμου...χαχααα... καμαρώνω φυσικά για τον γιόκα μου, σαν την κουκουβάγια... εύχομαι να σας αρέσει... το η σκιά στο σπίτι... όπως άρεσε και σε μένα, είχα όμως την πολυτέλεια να μου λύσει κάποιες απορίες ο συγγραφέας...εσείς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω φβ και θα χαρεί ιδιαίτερα να κάνετε τα σχόλια σας! Όπως είδα στο blog σας (πολύ ενδιαφέρων)... έχετε αδυναμία στους γάτους και οι δύο... Καλή ανάγνωση σας εύχομαι και καλό καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιχνιδιάρικα! Ότι πρέπει για τα πιτσιρίκια που αρέσκονται σε τέτοιες λιχουδιές καλή μου Χρύσα. Μου πέρασε μια σκέψη για σοκολατένια εκτέλεση...
    Όσο για το βιβλίο, πραγματικά διαβάζεται σε 2-3 βράδια μέσα το πολύ :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ