Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Κρέμα πεπονιού με καρύδα!








Αγαπημένα μου πεπόνια... τα αγαπώ τόσο πολύ, μπορώ να ζω μόνο με πεπόνι και γιαούρτι...
Για όσους έχουν την ίδια αδυναμία... για αλλαγή κάνουμε και καμιά κρεμούλα...κρύα απο το ψυγείο είναι τρέλα... τώρα με τη ζέστη...αν την κεράσετε θα σας ζητήσουν συνταγή... και η γεύση της καρύδας την κάνει εξωτική, της πάει πάρα πολύ!!!!



Υλικά:
500 γρ. πεπόνι σε κύβους καθαρό βάρος
2 φλιτζάνια νερό
2 κουταλιές ζάχαρη ή φρουκτόζη
4 κουταλιές κόρν φλάουερ ή 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
2-3 κουταλιές καρύδα

Για το στόλισμα φρούτα βατόμουρα ή ότι υπάρχει...

Εκτέλεση:
Βάζουμε το πεπόνι σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά αφού  το λιώνουμε με το πίμερ ή στο μούλτι, με το ένα και μισό φλιτζάνι νερό



Ανακατεύουμε την καρύδα με τη ζάχαρη και το κόρν φλάουερ σε 1/2 φλιτζάνι νερό να διαλυθεί για να μην μας κάνει σβόλους.




Το ρίχνουμε στον χυμό και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η κρέμα.



Σερβίρουμε σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες!






Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ